ένα site αφιερωμένο σε όσα η οδοντιατρική σήμερα μπορεί να κάνει

   

home

δόντια και ούλα

ερωτήσεις κι απαντήσεις

σύγκλειση

στοματική υγιεινή

φθόριο - φθορίωση

περιστατικά

προσωπικά στοιχεία

επικοινωνία

Λέγομαι Γιάννης Σαματάς, είμαι 38 ετών, ζω κι εργάζομαι στην Ολλανδία.

Σπούδασα στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στην Θεσσαλονίκη, απ' όπου αποφοίτησα το 1989.

Από το 1991 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο.

Το ζώδιο μου είναι Καρκίνος.

Εξακολουθώ να είμαι ελεύθερος γι αυτό κι έχω το χρόνο να φτιάχνω web sites.

Κατά καιρούς έχω ασχοληθεί με την φωτογραφία, συμμετείχα σε μια τοπική οικολογική κίνηση, ενώ μου αρέσει το ψάρεμα (παρελθόν πια...), η πεζοπορία και το camping καλοκαίρι -χειμώνα και φυσικά οι εκδρομές και τα ταξίδια. Οι μουσικές μου προτιμήσεις βρίσκονται στο χώρο των blues, jazz, κι ethnic. Τα αγαπημένα μου ποτά είναι το κόκκινο κρασί και το Jack Daniel's με νερό, χωρίς πάγο. Απεχθάνομαι το clubbing, τα "ελληνάδικα", τα βραστά κολοκύθια, τα κουνούπια και τα επώνυμα ρούχα. Καφέ δεν πίνω από τον Οκτώβριο του 2001, μονάχα τσάι.

Ασχολούμαι με τον κόσμο των υπολογιστών από το 1997. Είμαι ενθουσιασμένος με το Internet και πιστεύω ότι στο μέλλον θα αποτελέσει αναπόσπαστο τμήμα της ζωής μας. Κυρίως με γοητεύουν οι άπειρες δυνατότητες επικοινωνίας κι ενημέρωσης που προσφέρει. Μέσα από το Internet έχω την αίσθηση ότι είμαι ενεργός πολίτης του κόσμου ξεφεύγοντας από τα όρια της πόλης μου, του νησιού μου και της Ελλάδας.

Το site αυτό είναι το τρίτο που φτιάχνω. Το πρώτο ήταν μια προσωπική σελίδα που έζησε 6 μήνες στο στερέωμα του Διαδίκτυου για να αντικατασταθεί στη συνέχεια από το site μου για την ανεξερεύνητη Κρήτη: www.exploreCrete.com

Τόσο το explorecrete, όσο και αυτό στο οποίο βρίσκεστε τώρα αποτελούν τρόπους να μεταδώσω πράγματα που ξέρω και πιστεύω σ' αυτά. Ελπίζω να απολαύσετε την επικοινωνία μου αυτή μαζί σας τόσο, όσο εγώ το απόλαυσα όταν σχεδίαζα κι έγραφα τις σελίδες αυτές.

Φιλικά

Γιάννης Σαματάς

email

Γιάννης Σαματάς
Οδοντίατρος

home :: δόντια και ούλα :: ερωτήσεις κι απαντήσεις :: σύγκλειση :: στοματική υγιεινή ::
φθόριο - φθορίωση :: περιστατικά :: προσωπικά στοιχεία :: επικοινωνία

 

το site σχεδιάστηκε και φιλοξενείται από την ArtKreta.gr

Copyright © 1998 - 2005