Γέφυρες και Μερική Οδοντοστοιχία

Ολική αποκατάσταση στόματος με άξονες, γέφυρες και μερικές οδοντοστοιχίες

Αντρας 40 ετών με πολλά προβλήματα στο στόμα του, ο οποίος κατά καιρούς είχε υποβληθεί σε διάφορες οδοντιατρικές θεραπείες. Εχουν γίνει πολλές εξαγωγές, έχουν τοποθετηθεί γέφυρες και Μερική Οδοντοστοιχία άνω.

Δυστυχώς κάποια από τα δόντια στηρίγματα των γεφυρών έχουν τερηδονιστεί, ενώ δεν ικανοποιεί και η αισθητική των παλιών γεφυρών. Αποφασίστηκε μια ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος με αντικατάσταση όλων των γεφυρών και της μερικής οδοντοστοιχίας.  

Δυστυχώς δεν υπάρχει αρχική φωτογραφία. Η φωτογραφία που βλέπετε είναι στο στάδιο που έχουν αφαιρεθεί όλες οι προηγούμενες προσθετικές αποκαταστάσεις κι έχουν γίνει ανασυστάσεις στις ρίζες που απόμειναν.

ενδοδοντικοί άξονες σε δόντια άνω και κάτω γνάθου

Στην άνω γνάθο υπάρχουν 4 ρίζες με ανασυστάσεις κι ένας φυσικός κυνόδοντας, ενώ κάτω έχουμε άθικτους μόνο τους 4 τομείς. Στα υπόλοιπα δόντια έχουν γίνει ανασυστάσεις με άξονες.

Γενικά οι άξονες μας προσφέρουν μια θαυμάσια λύση για να διατηρήσουμε και να αποκαταστήσουμε δόντια, από τα οποία απόμεινε μονάχα η ρίζα τους. 

Στην φωτογραφία αυτή βλέπετε τις νέες γέφυρες και την μερική οδοντοστοιχία τοποθετημένες στο στόμα.

ολική αποκατάσταση στόματος

Η αισθητική είναι άριστη. Για να αποφύγουμε τα αντιαισθητικά άγγιστρα συγκράτησης της μερικής οδοντοστοιχίας χρησιμοποιήθηκαν σύνδεσμοι ακριβείας.

Ο ασθενής αποχώρησε από το ιατρείο με λαμπρό χαμόγελο.

δόντια με άριστη εμφάνιση

SHARE THIS PAGE!

δοντι
Διεύθυνση

Αβέρωφ 25
71201 Ηράκλειο

Τηλέφωνα

Τηλ. 2810 28 39 95